HU

Pénzről

Mindazoknak, akik szeretnének velem dolgozni, leírom a pénzhez való viszonyom alapelveit.


Meggyőződésem szerint, ha a munkám valóban az életet szolgálja, az élet is szolgálni fog engem, és megkapom a folytatáshoz szükséges erőforrásokat.  Tudatosan törekszem arra, hogy a céljaim meghatározásánál ne a rendelkezésemre álló anyagi erőforrásokat vegyem alapul, hanem bátran álmodjak és találjam meg a megvalósításhoz szükséges forrásokat.


Igyekszem  egyszerűen és ésszerűen élni.  Egyetértek a Feng Shui azon tanításával, hogy minden, amit birtokolok, energiát igényel tőlem.


Ez nem jelenti azt, hogy elveszítettem a kapcsolatot a realitással, hogy a pénz miként  szolgálhatja a munkámat és az életemet.  Nyilvánvaló előnyökkel jár egy olyan számítógép, ami nem  romlik el, minden második nap, egészséges élelem, meleg ruha télre vagy egy kellemes otthon.  Az egyszerűség mellett a szépség, és a folyamatos tanulás is nagyon fontos számomra.


Azt szeretném, ha a pénz, amit kapok és adok, szívből jövő kapcsolatból jöjjön, ahol minden résztvevő szükségleteire egyformán odafigyelünk.  Ez azt feltételezi, hogy mindkét fél rendelkezik a képességgel és a szándékkal, hogy a pénzügyi dolgokról nyitott szívvel beszéljen, ne legyenek tabuk és előre kőbe vésett árak.  Készen állsz egy ilyen beszélgetésre?


A munkám során többnyire olyan helyeken dolgozom, ahol az emberek nagy része igen nehéz anyagi körülmények között él.  Ha van bármilyen ötleted, hogyan találhatom meg ennek a munkának a folytatásához szükséges pénzügyi erőforrásokat, annak nagyon örülnék.