HU

Pénzről

Meggyőződésem szerint, ha a munkám valóban az életet szolgálja, az élet is szolgálni fog engem, és megkapom a folytatáshoz szükséges erőforrásokat. Tudatosan törekszem arra, hogy a céljaim meghatározásánál ne a rendelkezésemre álló anyagi erőforrásokat vegyem alapul, hanem bátran álmodjak és találjam meg a megvalósításhoz szükséges forrásokat.


Igyekszem egyszerűen és ésszerűen élni. Egyetértek a Feng Shui azon tanításával, hogy minden, amit birtokolok, energiát igényel tőlem.

 


Ez nem jelenti azt, hogy elveszítettem a kapcsolatot a realitással, hogy a pénz miként szolgálhatja a munkámat és az életemet. Nyilvánvaló előnyökkel jár egy olyan számítógép, ami nem romlik el minden második nap, egészséges élelem, meleg ruha télre vagy egy kellemes otthon. Az egyszerűség mellett a szépség és a folyamatos tanulás is nagyon fontos számomra.

 


Azt szeretném, hogy a pénz, amit kapok és adok, szívből jövő kapcsolatból jöjjön, ahol minden résztvevő szükségleteire egyformán odafigyelünk. Ez azt feltételezi, hogy mindkét fél rendelkezik a képességgel és a szándékkal, hogy a pénzügyi dolgokról nyitott szívvel beszéljen, ne legyenek tabuk és előre kőbe vésett árak. Készen állsz egy ilyen beszélgetésre?

 


A munkám során többnyire olyan helyeken dolgozom, ahol az emberek nagy része igen nehéz anyagi körülmények között él. Ha van bármilyen ötleted, hogyan találhatom meg ennek a munkának a folytatásához szükséges pénzügyi erőforrásokat, annak nagyon örülnék.