HU

Küldetésem

Legfontosabb célomnak most azt tekintem, hogy képes legyek úgy két lábbal a földön járni, hogy közben hagyom a lelkemet és szívemet szárnyalni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a számlák kifizetve, ígérni csak felelősséggel, előre végiggondolva – még a hozzám legközelebb állóknak is –, miközben képes vagyok álmaimat a csillagokig engedni, és a nyitottságommal hagyom, hogy ezek tényleg meg is tudjanak történni.

 

Az eddigi tapasztalataim alapján talán a két lábbal a földön járás könnyebben megy. Az anyagi terveimet is sikerült eddig megvalósítani, de valahogyan az álmodás részén még tudnék erősíteni. Következő lépésként mondjuk megálmodhatnám, hogy úgy is tudok sikereket elérni a munkámban, hogy közben egy harmonikus családban élek.

 

Többé kevésbé sikerült megteremtenem azt a környezetet, ami leginkább támogat abban, hogy minél többet tudjak adni a társadalomnak abból a tudásból, ami nekem megadatott – vagy velem született tehetségként, vagy mert tudatosan megtanultam. A tanítás az a terület, ahol a leginkább fejlődni szeretnék, s szerintem itt tudom a legtöbbet adni is.