HU

Küldetésem

Legfontosabb célomnak most azt tekintem, hogy képes legyek úgy két lábbal a földön járni, hogy közben hagyom a lelkemet és szívemet szárnyalni.  Ez a gyakorlatban azt jelenti számomra, hogy a számlák kifizeve, ígérni csak felelősséggel, előre végig gondolva, még legközelebbi barátoknak is, miközben képes vagyok álmaimat a csillagokig engedni, és a nyitottságommal hagyom, hogy ezek tényleg meg is tudjanak történni.

Az eddigi tapasztalataim alapján talán a két lábbal a földön járás könnyebben megy.  Az anyagi terveimet is sikerült eddig megvalósítani, de valahogyan az álmodás részén még tudnék erősíteni.  Következő lépésként mondjuk megálmodhatnám, hogy úgy is tudok sikereket elérni a munkámban, hogy közben egy harmonikus családban élek.

 

Miután megteremtettem azt a környezetet, ami leginkább támogat abban, hogy minél többet tudjak adni a társadalomnak, abból a tudásból, ami nekem megadatott vagy velem született tehetségként, vagy mert tudatosan megtanultam.  A jelenlegi állás szerint a tanítás az a terület, ahol a leginkább fejlődni szeretnék, s szerintem itt tudom a legtöbbet adni is.